Aštrios krevetės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aštrios krevetės
Aštrios krevetės
Aštrios krevetės
Aštrios krevetės
Autorius apie receptą: Lengva, greitai pagaminama vakarienė. Kai norisi skaniai, šiek tiek gurmaniškai, bet greitai. Lengva, greitai pagaminama vakarienė. Kai norisi skaniai, šiek tiek gurmaniškai, bet greitai. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų krevečių
2 skiltelės česnako
2 centimetrai imbiero
2 šaukštai saldžiarūgščio padažo
1 šaukštas teriyaki padažo
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis druskos
0.5 šaukštelio čili dribsnių (apytikriai, pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame krevetes.
2.
Imbierą ir česnaką pasmulkiname. Suberiame ant krevečių. Šiek tiek pakaitiname. Pabarstome čili dribsniais. Užpilame saldžiarūgščiu ir Teriyaki padažais. Pakaitiname keletą minučių. Ir štai krevetės paruoštos.
3.
Patiekiau su čiabata. Ją supjausčiau riekelėmis. Keptuvėje įkaitinau gabalėlį sviesto ir pakepinau duonos riekele iš abiejų pusių, kol šiek tiek apskrudo. Iškepusias patepiau pagardu: smulkinti česnakų žiedai, petražolės, šiek tiek alyvuogių aliejaus ir druskos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital