Apvirtas upėtakis su grietinės padažu

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Apvirtas upėtakis su grietinės padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 ml balto vyno
200 g oto
Druska
2 skiltelės česnako
30 g grietinės
Kario milteliai
100 g ryžių
400 ml vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius virti pasūdytame vandenyje. Į keptuvę supilti vyną, kai jis užverdą sudėti žuvį, pabarstyti prieskoniais, česnakais. Žuviai iškepus, į likusį skystį keptuvėje supilti grietinę, gerai išmaišyti ir užpilti ant žuvies. Patiekti su virtais ryžiais.
AUTORIUS: Jolita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital