Autorius apie receptą:
Kas gali būti geriau už paprastas lazdeles? Šios lengvos sluoksniuotos tešlos lazdelės gaminamos iš šoninės arba vytinto kumpio. Tai puikūs vakarėlio užkandžiai. Juos
Kas gali būti geriau už paprastas lazdeles? Šios lengvos sluoksniuotos tešlos lazdelės gaminamos iš šoninės arba vytinto kumpio. Tai puikūs vakarėlio užkandžiai. Juos dievina ir suaugusieji, ir vaikai, juos labai lengva pagaminti ir trunka apie 10 min.
(...daugiau)(...mažiau)
Edita Guščienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
sluoksniuotos tešlos
300 gramų
šoninė
(arba vytinto kumpio)
1 vienetas
kiaušinių
pagal skonį
prieskonių picai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą atšildykite.
2.
Į dubenį įmuškite kiaušinį, išplakite su šakute arba konditerine šluotele.
3.
Ant tešlos tepkite kiaušinio plakinį, barstykite picos prieskonius, denkite tešlą su šonine ir supjaustykite juostelėmis.
4.
Sukamuoju judesiu suvykite botagėlius.
5.
Paruoštus sausainius sudėkite į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
6.
Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje, kol tešla išsipūs, taps traški ir gražiai apskrus (maždaug apie 15 min).