Kruasanai su plakta kiaušiniene

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kruasanai su plakta kiaušiniene
Kruasanai su plakta kiaušiniene
Kruasanai su plakta kiaušiniene
Autorius apie receptą: Gimė geriausias kruasanų pusryčių sumuštinis. Tai turbūt mano mėgstamiausias pusryčių sumuštinis, kurį kada nors valgiau. Jis privertė pasijusti tarsi atostogaučiau Gimė geriausias kruasanų pusryčių sumuštinis. Tai turbūt mano mėgstamiausias pusryčių sumuštinis, kurį kada nors valgiau. Jis privertė pasijusti tarsi atostogaučiau Paryžiuje. Tai buvo kažkas, kuo galėjome pasilepinti, skanauti ir mėgautis. Pikantiškų pusryčių mėgėjai, tai kaip tik jums. (...daugiau) Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas prancūziškų ragelių
2 vienetai kiaušinių
1 sauja gražgarsčių
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį kietojo sūrio
pagal skonį svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kiaušinius išsiplaku kokteilinėje, kad susijungtų kiaušinių tekstūros.
2.
Į šaltą keptuvę pilame kiaušinių masę ir dedame sviestą. Dedame virš didelės ugnies ir mentele ne šluotele intensyviai maišome apie 10 sekundžių. Nukeliame nuo ugnies ir keletą sekundžių maišome.
3.
Vėl dedame ant ugnies ir visą procesą kartojame 2-3 karus kol kiaušinių masė sutirštės iki maždaug grūdėtos varškės tekstūros. Gardiname druska, pipirais ir grietine, kad kiaušinienė būtų dar labiau kreminė.
4.
Kruasaną įpjauname per vidurį. Įdarome rukola, ant viršaus dedame kiaušinienę, gardiname kietuoju sūriu bei svogūnų laiškais ir mėgaujamės pusryčiais.
Patarimai:
Prancūziškus ragelius aš turėjau šaldytus, nes mėgstu išsikepti ryte juos kad būtų šilti ir traškūs. Bet galite naudoti iškeptus krautuvėlėje.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital