Makaronai su antienos šašlyku ir pievagrybiais sūrio padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Makaronai su antienos šašlyku ir pievagrybiais sūrio padaže
Makaronai su antienos šašlyku ir pievagrybiais sūrio padaže
Makaronai su antienos šašlyku ir pievagrybiais sūrio padaže
Makaronai su antienos šašlyku ir pievagrybiais sūrio padaže
Autorius apie receptą: Idėja šeimos pietums. Idėja šeimos pietums. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų antienos
250 gramų makaronų (naudojau lizdelius)
200 gramų pievagrybių
150 mililitrų pieno
70 gramų lydyto sūrio
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis provanso žolelių
0.5 šaukštelio malto muskato
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje (virimo laikas apie 5 min). Kad makaronai nesusiklijuotu galima pilti 1 šaukštą aliejaus.
2.
Įtriname antieną mėgstamais prieskoniais ir marinuojame apie 1 val. Tuomet supjaustome smulkesniais gabaliukais ir apkepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Pievagrybius ir svogūną susmulkiname ir šiek tiek apkepiname keptuvėje, kol svogūnai suminkštės ir taps skaidrūs.
4.
Piena šildome ant šiek tiek didesnės nei vidutinė kaitros (bet neužverdame), tuomet dedame tepamą sūrį ir prieskonius. Kaitiname ant nedidelės kaitros, kol masė sutirštės, pastoviai pamaišome.
5.
Į gilią lėkštę dedame makaronų lizdą, pievagrybius su svogūnais, antieną ir u-pilame sūrio padažu. Galima papuošti žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital