Purūs varškėčiai su mėtomis

AUTORIUS:
Egidija, Balansas lėkštėje
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Purūs varškėčiai su mėtomis
Purūs varškėčiai su mėtomis
Purūs varškėčiai su mėtomis
Autorius apie receptą: Skaniausi kepti varškėčiai, purūs ir traškūs! O šviežios mėtos čia puikiai tiko ir suteikė lengvo pavasariško gaivumo. Skaniausi kepti varškėčiai, purūs ir traškūs! O šviežios mėtos čia puikiai tiko ir suteikė lengvo pavasariško gaivumo. Egidija, Balansas lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų varškės
3 šaukštai kukurūzų miltų
1 šaukštas balkšvojo gysločio luobelių
2 šaukšteliai rudojo cukraus
1 žiupsnelis druskos
Apvoliojimui:
pagal poreikį speltų miltų (šviesių)
Kepimui:
pagal poreikį kokosų aliejaus
Patiekiant:
pagal poreikį mėtų (šviežių)
pagal poreikį graikiško jogurto
pagal poreikį uogienės (mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę su kiaušiniu, cukrumi ir druska gerai pertrinti šakute.
2.
Suberti kukurūzų miltus ir gerai viską išmaišyti rankomis.
3.
Iš gautos masės formuoti varškėčius, apvolioti miltuose.
4.
Kokosų aliejų gerai įkaitinti, sudėti varškėčius ir kepti uždengtoje keptuvėje, ant silpnos kaitros iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
5.
Iškeptus varškėčius pagardinti mėtomis, tiekti su graikišku jogurtu ir mėgstama uogiene, šį kartą naudojau šviežią braškių uogienę bei varškėčius dar papuošiau cukraus pudra.
AUTORIUS: Egidija, Balansas lėkštėje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital