Sumuštiniai su pelėsiniu sūriu, vytintu kumpiu ir svogūnų džemu

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sumuštiniai su pelėsiniu sūriu, vytintu kumpiu ir svogūnų džemu
Autorius apie receptą: Labai mėgatu užkandukus gaminti draugams vakaro pasisedėjimui. Šį kartą teks truputį pasistengti, nes gaminsime tobūlą svogūnų džemą, kuris labai dera prie įvairių Labai mėgatu užkandukus gaminti draugams vakaro pasisedėjimui. Šį kartą teks truputį pasistengti, nes gaminsime tobūlą svogūnų džemą, kuris labai dera prie įvairių sūrių. Daug kas paragavę nustemba, kad tai svogūnai, o dar pagardinti šviežiu čiobreliu jie tampa dieviškais. Jį pasigaminus šaldytuve galite laikyti apie savaitę. (...daugiau) Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų rausvųjų svogūnų
130 gramų tepamo varškės sūrelio (su žalumynais)
120 gramų baltas pelėsinis sūris
80 gramų vytinto kumpio
50 gramų cukraus
50 mililitrų raudono vyno
10 mililitrų aliejaus
1 vienetas prancūziško batono
1 šaukštas balzaminio acto
1 sauja čiobrelių
1 šaukštelis džiovintas čiobrelis
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasigaminame svogūnų džemą. Svogūnus supjaustykite plonais šiaudeliais, pabarstykite cukrumi, aliejumi ir kepkite ant nedidelės ugnies, kol svogūnai susmegs. Nuolat maišykite.
2.
Jeigu naudojate džiovintus čiobrelius, įberkite juos iš karto. Šviežius žalumynus sukrėskite kepimo pabaigoje.
3.
Į apkeptus svogūnus supilkite vyną ir actą. Kaitinkite, kol išgaruos. Įberkite druskos ir išmaišykite. Palikite atvėsti.
4.
Prancūzišką batono riekeles pagriliname arba paskrudiname orkaitėje.
5.
Fotmuojame sumuštinius: ant riekelių tepame varškės užtepėlę.
6.
Vienoje pusėje dedame balto pelėsinio sūrio, kitame svogūnų džemo, puošiame čiobrelio šakele. Iš vytinto kumpio formuojame gėlytę ir dedame į krastinio viduriuką.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital