Barščiai su antiena ir grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Barščiai su antiena ir grybais
Autorius apie receptą: Sodriai raudona, aromatinga, daržovėmis ir mėsa gausi sriuba tikrai taps sočių pietų „žvaigžde”. Sodriai raudona, aromatinga, daržovėmis ir mėsa gausi sriuba tikrai taps sočių pietų „žvaigžde”. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai antienos kulšelės
500 gramų virtų burokėlių
250 gramų grybų
4 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 vienetas raudonosios paprikos
4 skiltelės česnako
3 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukštai krienų
3 šaukštai pomidorų pastos
3 vienetai lauro lapų
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį grietinės, 30% riebumo
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įtriname kulšeles druska, pipirais, česnakais. Dedame kulšeles į puodą, beriame lauro lapus ir verdame mėsą kol išvirs. Tada išimame, atvėsiname ir suplėšome. Suplėšytą antieną grąžiname į sultinį kuriame virė.
2.
Morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūną supjaustome kubeliais, grybus (prieš tai gerai išvirtus) supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais (jei grybai nedideli, galima išvis nepjaustyti), papriką supjaustome šiaudeliais. Visumą apkepiname nedideliame aliejaus kiekyje, pagardiname druska ir pipirais.
3.
Burokėlius sutarkuojame, česnaką susmilkiname, supilame citrinų sultis ir visumą permaišome, tada šiek tiek apkepiname.
4.
Iškeptas daržoves sudedame į puodą su sultiniu ir mėsa. Bulves nuskutame ir supjaustome vidutinio dydžio kubeliais, beriame į sriubą. Dedame krienus ir pomidorų pastą. Sriubą užverdame, sumažiname ugnį ir verdame kol išvirs bulvės. Gale dar pagardiname druska bei pipirais.
5.
Patiekiame su grietine ir šviežiomis petražolėmis. Labai gražu ir skanu patiekti duonos kepale, bet nebūtina.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital