Jautienos tartaras

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Jautienos tartaras
Jautienos tartaras
Jautienos tartaras
Jautienos tartaras
Autorius apie receptą: Išskirtinis prancūziškas delikatesas - jautienos tartaras. Išskirtinis prancūziškas delikatesas - jautienos tartaras. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų jautienos išpjovos
2 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas putpelės kiaušinių
1 šaukštas dižono garstyčių
1 šaukštas raudonojo vyno acto
1 šaukštas vorčesterio padažo
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis kaparėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautieną apibarstome druska ir pipirais ir paliekame 1 val., šaldytuve.
2.
Smulkiai supjaustome agurkėlius, svogūną ir kaparėlius.
3.
Susmulkiname jautieną.
4.
Mėsą sumaišome su daržovėmis, alyvuogių aliejumi, garstyčiomis, Vočesterio padažu bei raudonojo vyno actu.
5.
Virtuvinio žiedo pagalba patiekiame tartarą lėkštėje, ant viršaus dedame putpelių kiaušinį.
6.
Prie tartaro puikiai tinka skrudintas prancūziškas ragelis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital