Chačiapuris su antiena ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Chačiapuris su antiena ir sūriu
Chačiapuris su antiena ir sūriu
Chačiapuris su antiena ir sūriu
Autorius apie receptą: Chačiapuris – tradicinis nacionalinis gruzinų patiekalas, sūriu įdaryta kepta bandelė. Dažniausiai naudojamas sulugunio sūris, tačiau dedami ir kiti sūriai ar jų Chačiapuris – tradicinis nacionalinis gruzinų patiekalas, sūriu įdaryta kepta bandelė. Dažniausiai naudojamas sulugunio sūris, tačiau dedami ir kiti sūriai ar jų mišiniai. Kaip tradicinis patiekalas ir svarbi gruzinų kultūros dalis, chačiapuris yra įtrauktas į nematerialaus Gruzijos kultūros paveldo sąrašą. Kadangi tai yra dažnas ir visur Gruzijoje sutinkamas valgis, Tbilisio universiteto tarptautinės ekonomikos mokyklos sukurtu „chačiapurio indeksu“ pagal chačiapurio kainas matuojamas infliacijos lygis įvairiuose Gruzijos miestuose. (...daugiau) Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kvietinių miltų
450 gramų antienos
300 mililitrų kefyro
3 vienetai kiaušinių
150 gramų mocarela sūrio
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
10 gramų kepimo miltelių
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
pagal skonį druska į mėsą
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Antieną sumalame į faršą. Mėsą pagardiname mėgstamais prieskoniais (aš bėriau druską, pipirus).
2.
Antieną apkepame šiek tiek ant nedidelio kiekio aliejaus, atvėsiname. Tuomet sutarkuojame į mėsą sūrius, svogūną ir įmušame vieną kiaušinį. Viską gerai išmaišome.
3.
Tešlai paruošti, kefyrą, 2 kiaušinius, druską, cukrų ir aliejų lengvai suplakame.
4.
Suberiame miltus su kepimo milteliais ir užminkome tešlą.
5.
Tešlą daliname į 4 dalis, kiekvieną dalį iškočiojame, gausiai dedame įdaro ir suklijuojame dugną. Gautą tešlos su įdaru kamuolį šiek tiek priplojame.
6.
Chačiapurius kepame ant vidutinės kaitros sausoje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Patiekiant aptepame sviestu ir pabarstome petražolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital