Purūs blynai su kefyru ir bananu

AUTORIUS:
Egidija, Balansas lėkštėje
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Purūs blynai su kefyru ir bananu
Purūs blynai su kefyru ir bananu
Purūs blynai su kefyru ir bananu
Purūs blynai su kefyru ir bananu
Autorius apie receptą: Kai norisi gardžių ir puikiai atrodančių pusryčių, šie blyneliai kaip tik tam tiks. Blyneliai iškepa nuostabiai purūs ir be galo skanūs, o patiekdami su šviežiomis Kai norisi gardžių ir puikiai atrodančių pusryčių, šie blyneliai kaip tik tam tiks. Blyneliai iškepa nuostabiai purūs ir be galo skanūs, o patiekdami su šviežiomis braškėmis, pajusite gaivų pavasario kvapą. Žinoma juos galite gaminti ir su pienu, tačiau kefyras jiems suteikia daugiau purumo ir kreminės konsistencijos. (...daugiau) Egidija, Balansas lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
250 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
80 gramų avižinių miltų
1 vienetas bananų (prinokusio)
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
pagal poreikį graikiško jogurto
pagal poreikį braškių
Kepimui:
pagal poreikį kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananą sutrinti, sumaišyti su kiaušiniu ir kefyru.
2.
Suberti miltus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišyti. Tešlą palikti bent 10 min. pastovėti, kad miltai išbrinktų.
3.
Keptuvę įkaitinti su kokosų aliejumi ir kepti blynelius ant silpnos kaitros iš abiejų pusių.
4.
Patiekti su graikišku jogurtu, šviežiomis braškėmis. Papuošimui dar užbėriau kokoso drožlių.
AUTORIUS: Egidija, Balansas lėkštėje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital