Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas vyšnių
1 šaukštelis citrinų sulčių
500 gramų dansukker uogienių cukraus
20 gramų juodojo šokolado
2 šaukšteliai konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis