Virtų bulvių kukulaičiai "Sraigės"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Virtų bulvių kukulaičiai "Sraigės"
Virtų bulvių kukulaičiai "Sraigės"
Virtų bulvių kukulaičiai "Sraigės"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
7 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
1.5 šaukšto krakmolo
1 šaukštelis sviesto
Viršui:
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
50 gramų grietinės
15 gramų sūrio (Gorgonzola )
1 žiupsnelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves gerai nuplauname ir su lupenomis išverdame.
2.
Bulves ataušiname, nulupame ir sumalame mėsmale.
3.
Į dubenį su maltomis bulvėmis dedame kambario temperatūros sviestą, beriame miltus, įmušame kiaušinį. Viską gerai sumaišome, išminkome ir drėgnomis rankomis formuojame nedidelius pailgus kukuliukus. Apvoliojame juos krakmole. Su šakute skersai įspaudžiame griovelius.
4.
Dedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame maždaug 10 minučių, kol iškils į viršų.
5.
Sudedame į lėkštes. Sūrį susmulkiname rankomis ir dedame į tą pačią lėkštę. Šaukšteliu įdedame grietinės. Apibarstome žaliais susmulkintais krapais.
AUTORIUS: Alma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Toma
2018-12-07 16:33
Viskas ištižo! ATSAKYTI
Lina
2018-12-07 19:31
Labai svarbu bulves su lupena virti, ypač jei jos iš savęs nėra labai kramolingos ir krakmole apvolioti, kad gerai laikytų formą :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital