Virta žąsiena

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Virta žąsiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žąsis, 800 gramų
Sviestas, 2 šaukštai
Grietinė, 4 šaukštai
Morkos, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Petražolės, 1 vienetas
Juodieji pipirai, truputį
Lauras, truputį
Druska, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital