Skanios ir purios varškės spurgytės

AUTORIUS:
Natalija Žimkienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Skanios ir purios varškės spurgytės
Skanios ir purios varškės spurgytės
Skanios ir purios varškės spurgytės
Autorius apie receptą: Labai labai skanios! Iš šio kiekio man pavyko 30 spurgų! Labai labai skanios! Iš šio kiekio man pavyko 30 spurgų! Natalija Žimkienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
Tešlai:
600 gramų varškės
300 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę sutrinti šakute, sudėti druską, cukrų, kiaušinius ir gerai išmaišyti. Sudėti likusius produktus, išmaišyti.
2.
Suformuoti norimo dydžio rutuliukus ir virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Natalija Žimkienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lijana
2017-05-03 16:14
Super spurgytės, per vieną vakarą suvalgėm ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital