Širdukai

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Širdukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g kvietinių miltų
110 g cukraus pudros
1 pakelis vanilinio cukraus
1 kiaušinis
150 sviesto
Žiupsnelis druskos
Papuošimui:
Obuolienės su bruknėmis arba bet kokios uogienės ar marmelado (pvz., apelsinų)
Skaldytų migdolų
Šokoladinio glajaus:
50 g sviesto
2 šaukštai grietinės
2–3 šaukštai cukraus
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į dubenį suberti miltus, cukraus pudrą, įberti žiupsnelį druskos. Šviestą ištirpinti su vaniliniu cukrumi. Supilti į miltų masę. Įmušti kiaušinį. Gautą masę gerai išminkyti. Tešlą 10 min įdėti į šaldiklį, kad atvėstų. Išėmus iš šaldiklio dar kartą perminkyti ir plonai kočioti. Išspausti širdelės formos „Širdukus“. Skardą iškloti sviestiniu popieriumi ir sudėti širdeles. Kepti 200 laipsnių temp., apie 20 min., kol gražiai apskrus. Iškeptas širdeles atsargiai nuimti nuo skardos. Palaukti kol šiek tiek atvės, plonai užtepti uogienės, pasigaminto šokoladinio glajaus ir užbarstyti suskaldytų migdolų.
Skanaus!
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital