Obuolių pyragas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 obuoliai,
200 g. sviesto,
270 g. cukraus,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
2 kiaušiniai,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
360 g. miltų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susipjaustome obuolius. Realiai jų kiekis priklauso nuo pačių obuolių dydžio.
Išlydome sviestą. Supilame jį ant cukraus ir vanilinio cukraus. Išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame. Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gauta masė, laikui bėgant, stingsta.
2/5 tešlos padengiame kepimo popieriumi išklotą formą. Kad masė mažiau liptų prie šaukšto įnagį vis pamirkykit šaltame vandenyje. Pusę obuolių kiekio paklojame ant tešlos. Uždengiame 2/5 (skaičiuojant nuo pirminio jos kiekio) tešlos. Antrasis obuolių sluoksnis. Sunaudojame likusią pusę kiekio. Tešlos likutį (1/5 nuo pirminio kiekio) ištampome ant obuolių tinkleliu. Itin patogu tai daryti konditeriniu švirkštu. Pyragas kepamas 175 C temperatūroje 30 min.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital