Lydeka, įdaryta morkomis, razinomis su levandomis

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lydeka, įdaryta morkomis, razinomis su levandomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas lydekos
1 vienetas citrinų
1 vienetas garstyčių miltelių
1 sauja razinų
1 žiupsnelis levandų ( lapeliai)
2 vienetai sultinio
4 šaukštai krakmolo
2 šaukštai grietinės
2 riekės batono
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis pipirų (juodi, malti)
1 saujelė juodųjų serbentų (raudoni)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš lydekos atsargiai išimti mėsą ir atšakas. Mėsą sumalti, sumaišyti su svogūnais, morkomis ir razinomis. Į gautą masę sudėti krakmolą ir grietinę. Batono riekeles išmirkyti vandenyje ir taip pat sudėti.Viską pagardinti trinta česnako skiltele, pipirais, levandų lapeliais, užpilti "Maggi" KOSTILJA sodraus daržovių sultinio, išmaišyti ir laikyti šaldytuve apie 30 min. Gautu įdaru įdaryti lyną ir užsiūti.
2.
Žuvį ištepti aliejumi ir kepti apie 1 val. orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Patiekti papuošus citrinos griežinėliais su raudonųjų serbentų uogomis ir levandų lapeliais, kurie žuviai suteikia įdomaus aromato, bei skonio.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital