Greitasis apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 86)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 86)
Greitasis apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
600 g įvairios rūkytos mėsos
1 didelis svogūnas
2 kiaušiniai
0,75 stiklinės grietinės
150 g fermentinio sūrio
krapų
mairūno (Kvapusis mairūnas)
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais. Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose. Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu. Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais. Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno. Kepinti karštoje orkaitėje 30 min. Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais. Patiekti su žalių daržovių salotomis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Saule
2013-01-16 12:02
Gaminau, labai skanu:) dar kartais pridedu pievagrybiu arba saldytu darzoviu;) ATSAKYTI
Gintare
2010-09-23 18:17
Tam ir skirta virtuve reikia nebijot inprovizuot :) viskas tinka kas skanu :) ATSAKYTI
meda
2010-06-22 15:02
o atr galima rukyta mesa pakeisti vistiena? ATSAKYTI
Ilarija
2010-03-10 21:00
Ka ne jau niekas nebandete pasigaminti ar gardu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital