LaMaistas TV laida - "Velykų rytas!"

2021-04-04
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
LaMaistas TV laida - "Velykų rytas!"

Šio sekmadienio, balandžio 4 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius dalinosi puikiais receptais ir patarimais, kur panaudoti likusius kiaušinius ir ką skanaus iš jų pagaminti. 

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Vylius gamino mėsos pyragą su virtais kiaušiniais. Tai puikus būdas panaudoti likusius margučius. Šiam receptui Vylius naudojo smulkintą jautienos kumpį. Pats pyragas labai nesudėtingai paruošiamas, o ir nereikia įmantrių ingredientų.

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Laidos metu Vylius pasidalino naudingais patarimais dėl mėsos naudojimo ruošiant mėsainius namuose. Pirmoji rekomendacija - naudoti maltą mėsą, o ne faršą. Taip pat nereikėtų į mėsą dėti svogūno, kiaušinių ir kitų priedų, nebent šiek tiek druskos ar pipirų. O tam, kad mėsa būtų vientisos masės, Vylius rekomenduoja gerai išminkyti rankomis iki kol masė ir taps vientisa. 

 

Prieš kepant, pyrago viršų šefas aptepė su pienu. Taip pyragas gražiai apskrus ir puikiai atrodys iškepęs. O jei norisi skanauti šį pyragą su padažu, labai tiks gaivus jogurto.

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Laidos šefas Tomas gamino triušio užkepėlę su kiaušinių bei ridikėlių salotomis ir šampano padažu. Pavasariškai spalvingas, nesudėtingai paruošiamas patiekalas sužavi puikiu patiekimu ir gardžiu skoniu. Tomas užkepėlės ingredientus sluoksniuoja vertikaliai, būtent toks sluoksniavimas suteikia daržovėms puikų apskrudimą ir jos per daug nesuminkštėja savo sultyse. 

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital