LaMaistas TV laida - "Karpis - kaip skaniai paruošti?"

2021-06-06
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
LaMaistas TV laida - "Karpis - kaip skaniai paruošti?"

Šio sekmadienio, birželio 6 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius dalinosi naudingais patarimais ir puikiomis receptų idėjomis su karpiu. Receptus pavyks paruošti ne tik namuose, bet ir iškylos metu lauke. Žuvies mėgėjams tikrai patiks šios puikios pietų idėjos.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

Laidos šefas Vylius gamino karpio file ant grotelių su daržovėmis ir krienų padažu. Nesudėtingai paruošiamas padažas ruošiamas vos iš kelių ingredientų, tačiau susijungus sūrumui, saldumui ir rūgštumui padažas nustebina tobulu skoniu, kuris tikrai pagardina kiekvieną kąsnelį. Ingredientų kiekius galima keisti pagal skonį, taip padažas sužavės kiekvieną, prisdėdusį prie stalo. Paruošti žuvį tikrai nesudėtinga, o ir nereikės daug laiko gaminant šį patiekalą. Tačiau kiekvienas paragavęs patiekalą įvertins puikiai. 

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Laidos šefas Tomas gamino karpienę su pastarnokais. Sriubos sultiniui šefas naudojo žuvies kaulus ir odą. Įprastai galima visa tai surišti į merlių. Tačiau puikiai galima virti tiesiog puode, o tuomet perkošti. Žuvies Tomas nesūdo, o naudoja tik žoleles ir alyvuogių aliejų tobulam skoniui sukurti. Šią puikią sriubą paruošti nėra sudėtinga, o taip smagu gardžiuotis pietumis gamtoje su artimaisiais.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital