Karpio filė ant grotelių su daržovėmis ir krienų padažu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Karpio filė ant grotelių su daržovėmis ir krienų padažu
Karpio filė ant grotelių su daržovėmis ir krienų padažu
Autorius apie receptą: Gardų karpį galima tiekti su puikiu krienų padažu ir daržovėmis. Tiekiama su lavašais. Puikus patiekalas visos šeimos pietums. Gardų karpį galima tiekti su puikiu krienų padažu ir daržovėmis. Tiekiama su lavašais. Puikus patiekalas visos šeimos pietums. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų (nedidelio)
0.5 vieneto kopūstų (nedidelio)
2 vienetai karpio filė
4 vienetai lavašo
1 vienetas morkų (didesnės)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
Padažui:
30 gramų jogurto, natūralaus
1 vienetas žaliųjų citrinų
20 gramų majonezo
3 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštas rudojo cukraus
pagal skonį krienų
pagal skonį obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Karpio filė įtrinti su aliejumi ir malta saldžiąja paprika.
2.
Karpio filė dėti ant grotelių į kepsninę, įkaitintą iki 160 laipsnių netiesioginės kaitros ir kepti 20 minučių.
3.
Lavašus aptepti aliejumi ir dėti ant grilio grotelių. Kelias minutes iš abiejų pusių pašildyti.
4.
Į dubenį dėti jogurtą, smulkintus česnakus, majonezo, krienų, berti aitriosios paprikos, cukraus, obuolių acto, žaliosios citrinos sulčių. Išmaišyti.
5.
Kopūstus, morkas susmulkinti arba sutarkuoti.
6.
Į didelę lėkštę ar ant medinės lentos dėti lavašus, tuomet daržoves, karpio filė, pašlakstyti padažu.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital