„La Maistas“ TV laida jau šį sekmadienį 9 val. per TV3 televiziją!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-09-03
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
„La Maistas“ TV laida jau šį sekmadienį 9 val. per TV3 televiziją!

Turime puikių žinių! Jau šio sekmadienio, rugsėjo 8 dienos rytą per TV3 eterį startuoja išmylėtas mūsų kūdikis - kulinarinė laida „La Maistas“. Joje du puikūs šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei kviestinis svečias dalinsis kulinarinėmis idėjomis, laužys nusistovėjusius standartus ir kvies į maisto gaminimą pažvelgti kaip į kūrybą.


Laidų temos bus pačios įvairiausios – nuo sveikesnių užkandžių vaikams į mokyklą iki nostalgiškojo kugelio variacijų. Šefai ir svečiai laidose ne tik gamins, bet ir su žiūrovais dalinsis savo receptais, praktiniais patarimais ir daugybe idėjų kulinarinėms improvizacijoms.


Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius – atstovauja visiškai skirtingas kulinarines kryptis, kiekvienas yra savo srities profesionalas ir fanas, tad žiūrovams bus tikrai įdomu stebėti kaip jie dirba ir kokias idėjas pateikia. O kiekvienoje laidoje apsilankęs kviestinis svečias – maisto blogeriai ir kiti kulinarijos entuziastai įlies dar daugiau intrigos“, – apie naują laidą pasakojo Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.
 

REKLAMA

Laidos kulinarai – skirtingų virtuvių atstovai


Vienas iš laidos šefų Vylius Blauzdavičius, dar kitaip žinomas kaip Viking The chef, yra grilio patiekalų profesionalas. Virtuvėje besisukantis daugiau nei 10 metų, jis  puoselėja didžiulę aistrą maisto gamybai lauke ir lietuvių regioninei virtuvei.


„Kai aš gaminu būna daug liepsnų, daug dūmų, daug visko! Aš viską darau per eksperimentus. Nebijokite ir jūs eksperimentuoti, sudeginti. Vieną kartą nesigaus, antrą, bet trečią tikrai gausis ir turėsite unikalų patiekalą”, –  būti drąsiems virtuvėje visada mus ragina Vylius. 


„Regionuose yra išlikusi didelė dalis mūsų autentikos, kuo aš labai domiuosi. Man trūksta tos tikrosios lietuviškos autentikos, kad šiek tiek paprasčiau žiūrėtume į visus produktus. Geram patiekalui nereikia 10 ingredientų, čia yra mano nuomonė. Geram patiekalui, geram skoniu užtenka jų vos kelių Tai ir bandysiu įrodyti naujoje laidoje “La Maistas” , – sakė V. Blauzdavičius.


Vyliaus priešingybė – profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis, turintis didžiulę kulinarinę patirtį, valdantis kelis restoranus ir pelnęs daugiau nei 20 prestižinių apdovanojimų.


„Mano tikslas parodyti, kad kulinarija – tai sritis, kurioje kiekvienas gali tapti tikru kūrėju, o visi praktiniai patarimai ir nusistovėjusių mitų griovimas padės atrasti naujus skonius, netikėčiausius produktų derinius ir naujas spalvas kulinarijoje“, – sakė T. Rimydis.


Smagią nuotaiką kurs žiūrovų itin mylimas laidų vedėjas Vitalijus Cololo.


O kad įkvėpimai būtų dar spalvingesnį, kiekvienoje laidoje drauge su šefais gamins kviestinis svečias. Kas jis šįkart? Sužinokite jau šį sekmadienį!


„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 
 

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital