Karamelizuotų obuolių padažas - kaip pasigaminti?

2019-09-15
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
Karamelizuotų obuolių padažas - kaip pasigaminti?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - gaminame iš obuolių" laidos viešnia, tinklaraščio CukrinisAvinelis.lt autorė Berta Garuckė dalinosi patarimu, kaip pasigaminti karamelizuotų obuolių padažą. Jis pagaminamas be galo paprastai, puikiai laikosi šaldytuve bent 1-2 savaites ir tobulai paskanina blynelius, varškėtukus, košę, pyragą ar ką tik sugalvosite!

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital