Kaip paruošti skanią kavą prancūzišku kavinuku?

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-01-26
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kaip paruošti skanią kavą prancūzišku kavinuku?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje “La Maistas – Kava!” ypatingas laidos svečias, kavos ekspertas, kavos baro įkūrėjas ir knygos „Tebūnie kava“ autorius Emanuelis Ryklys dalinosi įdomiais faktais ir patarimais kokia kava skaniausia, kokią pirkti ir kaip padaryti skaniausią tikrą kavą savo rytiniame puodelyje, naudojant prancūzišką kavinuką.

Emanuelis pamini, kad geriausia proporcija kavai yra vienas litras vandens ir 60 gramų kavos. Svarbus faktas, kad nereikia naudoti ką tik užvirusio vandens, būtina palaukti 4 – 5 minutes po užvirimo. Vandens reikėtų įpilti trečdalį kavinuko, pamaišyti medine mentele ir minutę palaukti, tuomet supilti likusį vandenį ir dar palikti pastovėti 3 - 4 minutes. Tuomet lieka tik nuspausti kavą ir pajausti tobulai sodrų skonį.

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital