Žuvies pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žuvies pyragas
Žuvies pyragas
Žuvies pyragas
Žuvies pyragas
Autorius apie receptą: Labai greitai pasigamina ir susivalgo akimirksniu. Pavyko minkštas, aromatingas pyragas. Valgant jautėsi žuvies gabaliukai, jie neištižta masėje. Labai greitai pasigamina ir susivalgo akimirksniu. Pavyko minkštas, aromatingas pyragas. Valgant jautėsi žuvies gabaliukai, jie neištižta masėje. Alina, Skonio harmonija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų žuvies filė (naudojau šaldytą menkę)
1 šaukštas majonezo
šiek tiek prieskonių žuviai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek petražolių
Tešlai:
3 stiklinės pieno
2 stiklinės miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas paprikos
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį nuplauti, supjaustyti pakankamai dideliais gabalėliais, įberti žuvies prieskonių, truputį druskos, pipirų, įdėti šaukštą majonezo. Švelniai išmaišyti ir palikti pasimarinuoti.
2.
Tešlai pieną išplakti su kiaušiniais, įberti druskos, pipirų. Suberti miltus ir gerai išmaišyti.
3.
Sudėti kubeliais pjaustytą papriką, pasimarinavusią žuvį ir dar kartą išmaišyti.
4.
Formą iškloti kepimo popieriumi, supilti masę ir dėti į 180 C laipsnių orkaitę. Kepti 1 valandą 20 minučių, ar pyragas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Iškepusį pyragą išimti iš orkaitės ir leisti jam atvėsti neišimant iš kepimo formos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital