Žemaičių blynai su mėsos ir daržovių įdaru

AUTORIUS:
Aurimėlio virtuvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žemaičių blynai su mėsos ir daržovių įdaru
Žemaičių blynai su mėsos ir daržovių įdaru
Žemaičių blynai su mėsos ir daržovių įdaru
Autorius apie receptą: Labai dažnai tenka girdėti, kad tešla limpa prie rankų, kepant blynai suyra ir taip toliau, tad dalinuosi laiko patikrintu ir niekada nenuviliančiu Žemaičių blynų receptu! O Labai dažnai tenka girdėti, kad tešla limpa prie rankų, kepant blynai suyra ir taip toliau, tad dalinuosi laiko patikrintu ir niekada nenuviliančiu Žemaičių blynų receptu! O įdarui galima naudoti labai įvairius produktus, virtą mėsą, keptą faršą, mėgstamys grybus, raugintus kopūstus, daržoves. (...daugiau) Aurimėlio virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
1 kilogramas bulvių (virtų ir maltų)
100 gramų krakmolo
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
500 gramų vištienos blauzdelių mėsa (arba filė, virtos)
150 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį žalumynų
Papildomai:
pagal poreikį sviesto
šiek tiek kvietinių miltų (arba džiūvėsėlių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį dėti maltas virtas bulves, berti krakmolą, įmušti kiaušinį, berti druską ir išminkyti tešlą.
2.
Išvirusią mėsą susmulkinti. Česnaką sukapoti, svogūną smulkiai supjaustyti, morką sutarkuoti.
3.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti česnaką, apkepti kelias sekundes, berti svogūną ir morką.
4.
Į keptuvę su daržovėmis dėti vištieną, berti druską, pipirus, gerai išmaišyti.
5.
Gautą masę sumalti arba sutrinti elektriniu trintuvu, tuomet dėti tarkuotą sūrį ir smulkintus žalumynus, permaišyti.
6.
Tešlą padalinti į vienodo dydžio gabaliukus, padaryti plokščią paplotėlį, dėti paruošto įdaro, užlenkti paplotėlio kraštus ir suformuoti blyną,
7.
Blynus išvolioti miltuose. Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti blynus ir kepti iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital