Vyšnių pyragas

AUTORIUS:
Danutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Vyšnių pyragas
Vyšnių pyragas
Vyšnių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
120 g cukraus
1,5 pakelio vanilinio cukraus
4 kiaušinių
truputį druskos
100 g maltų lazdyno riešutų
100 g tarkuoto juodojo šokolado
125 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
450 g vyšnių be kauliukų (gali būti šaldytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Į išsuktą margariną įmaišome cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, druską, maltus riešutus ir tarkuotą šokoladą.
2. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, sudedame į margariną ir išmaišome.
3. Tešlą supilame į kepimo formą (ji turėtų būti apie 26-28 cm skersmens).
4. Vyšnias paskleidžiamee ant išlyginto tešlos paviršiaus, šiek tiek įspaudžiame.
5. Kepame iki 175 - 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
AUTORIUS: Danutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital