1.
Dubenėlyje persijoti miltus, padaryti duobutę viduryje.
2.
Pašildyti pieną ir įpilti 5 šaukštus į miltų duobutę.
3.
Sutrupinti mieles ir jas kartu su cukrumi dėti į duobutę. Pabarstyti šiek tiek miltais, uždengti dubenėlį ir palikti pastovėti šiltoje vietoje apie 10 minučių.
4.
Ištirpinti sviestą ir supilti į tešlą, įdėti vanilės, trynius, druskos ir suminkyti tešlą. Ji turi būti lipni.
5.
Paruoštą tešlą uždengti ir palikti kilti šiltoje vietoje apie 1,5 valandos.
6.
Tešlai pakilus, miltais pabarstyti stalo paviršių ir iškočioti tešlą iki 1 cm storio.
7.
Stikline ar formele, kuri būtų 7 cm skersmens, išspausti apskritimus.
8.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti išspaustus tešlos apskritimus. Uždengti maistine plėvele ir palikti kilti šiltoje vietoje apie 25 minutes.
9.
Kepti įkaitintame aliejuje ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių maždaug apie 2 minutes.
10.
Iškepusias spurgas sudėti ant virtuvinių popierinių servetėlių, kad atvėstų ir susigertų aliejaus perteklius.
11.
Kai spurgos atvės, į konditerinį švirkštą sudėti uogienę ir ją įspausti į kiekvieną spurgą. Viršų pabarstyti cukraus pudra.