Vištienos vyniotinis su riešutais ir džiovintais vaisiais
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 36)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vištienos krūtinėlės
200 g lazdynų riešutų
350 g džiovintų abrikosų
350 g džiovintų slyvų
druskos
maltų juodųjų pipirų
cinamono (Cinamonas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų krūtinėles įtriname druskos bei prieskonių mišiniu ir paliekame per naktį.
Krūtinėles sudedame ant maistinės plėvelės. Ant jų išilgai eilėmis dedame abrikosus, riešutus ir slyvas.
Vyniotinį susukame į maistinę plėvelę ir perrišame virvelėmis.
Vyniotinį verdame pasūdytame vandenyje apie 1,5 val.
Išvirusį vyniotinį 10 min. vėsiname, po to paslegiame ir laikome 12 valandų.