Lengvai raugti agurkai

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Rauginti agurkai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Traškūs greitai parauginti agurkėliai. Galima paruošti iš vakaro, o kitą dieną jau ragauti! Raugo proporcijas nurodau 1 litrui. Kiek tiksliai reikės skysčio, priklauso nuo Traškūs greitai parauginti agurkėliai. Galima paruošti iš vakaro, o kitą dieną jau ragauti! Raugo proporcijas nurodau 1 litrui. Kiek tiksliai reikės skysčio, priklauso nuo indo ir to, kaip standžiai sudėsite agurkėlius. (...daugiau) Ieva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai agurkų
1 litras vandens (virinto, karšto)
4 skiltelės česnako
50 gramų krienų (šaknies)
1 sauja vyšnių lapų (ar serbentų)
2 vienetai krapų žiedynų
1 saujelė pipirų (žirneliais)
1 šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Švariai nuplautus agurkus sudėti į indą, kuriame raugsite. Aš turiu molinę puodynę, bet tinka ir didesnis stiklainis ar puodas.
2.
Kartu sudėti krapus, vyšnių lapus, nuvalytą česnaką, nuvalytą ir smulkintą krieną, berti pipirų žirnelius, berti druską.
3.
Užpilti virintu, karštu, bet ne verdančiu vandeniu. Uždengti ir palikti pastovėti pernakt.
AUTORIUS: Ieva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Gleivydas
2023-07-13 17:49
.Bobos dėkite dar piri- piri pipiriuku porą Garantuotai tiks
Marinuodanas žiemai visada dedu ir greitam raugimui SUPER ATSAKYTI
Vilija
2022-07-09 17:33
O man vieno šaukšto druskos per mažai, dedu 2 nubrauktus šaukštus,arba 1 su kaupu ATSAKYTI
Aldona
2019-06-13 08:24
Man skanesni su šaltu vandeniu (druskos dedu 1 valgomą šaukśtą 1 litrui vandens). ATSAKYTI
Lina
2023-06-15 21:24
Tik taip patys skaniausi ATSAKYTI
Danguole
2018-06-24 11:36
O aš kaip tik su verdančiu pilu, per naktį palaikau ir į šaldytuva ryte. Skanūs, traškus ir ilgai išlieka švieži. Daug metu darau taip :) ATSAKYTI
Livia
2022-08-04 22:14
Arskanu ATSAKYTI
rita
2018-05-25 19:14
nerasote kokius pipirus det,kvapieji ar kartieji? ATSAKYTI
Ieva
2018-06-15 17:07
Dedu tokius, kokių turiu virtuvėje, tinka ir kvapieji ir paprasti :) ATSAKYTI
Danute
2023-06-14 18:09
Iš vis pipirų nereikia užtenka šviežių žalumynų ir česnakas. Pipirai koncervavimui ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital