Abiejų viščiukų mėsą nuimti nuo kaulų. Vieno viščiuko mėsą sumalti. Kitą lengvai išmušti.
Visą paruoštą mėsą pabarstyti prieskoniais, druska ir pamarinuoti 6-10 val.
Maltą mėsą sumaišyti su kiaušiniu, razinomis ir kubeliais pjaustyta morka.
Nemaltą mėsos gabalą ištiesti ant celofano gabalo, prieš dedant mėsą, celofaną pabarstyti kmynais. Ant viršaus sudėti maltą mėsą ir suvynioti vyniotinį.
Vyniotinį įvynioti į dar vieną celofano gabalą arba į skepetą ir surišti špagatu.
Į skardą įdėti vyniotinį, apšlakstyti vandeniu.
Kepti maždaug 1 val. 180°C temperatūroje.
Iškeptą atvėsinti ir paslėgus laikyti 10-12 val.