Greiti vištienos kepsneliai su sūriu ir šonine keptuvėje

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Greiti vištienos kepsneliai su sūriu ir šonine keptuvėje
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Greiti vištienos kepsneliai su sūriu ir šonine keptuvėje
Greiti vištienos kepsneliai su sūriu ir šonine keptuvėje
Autorius apie receptą: Puikūs, šventiški kepsneliai, kuriuos paruošite vos per pusvalandį ir nereikės kaisti orkaitės. Šiuos kepsnelius tinka patiekti su daržovių salotomis, ryžiais, Puikūs, šventiški kepsneliai, kuriuos paruošite vos per pusvalandį ir nereikės kaisti orkaitės. Šiuos kepsnelius tinka patiekti su daržovių salotomis, ryžiais, bulvytėmis ar kitais mėgstamais garnyrais. (...daugiau) Sonata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
80 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas pomidorų (nedidelio)
3 riekės šaltai rūkytos šoninės
3 šaukštai pomidorų padažo (naudojau Maggi itališką)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
0.5 šaukšto maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis raudonėlio (nebūtina)
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiekvieną vištienos filė gabalėlį perpjauti išilgai pusiau, jog gautųsi keturi kepsneliai. Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais ir paprikos milteliais.
2.
Keptuvę gerai įkaitinti, dėti šoninės riekeles ir apkepinti iš abiejų pusių iki apskrus. Išimti ir padėti ant popierinio rankšluostėlio atvėsti. Atvėsusią šoninę sutrupinti mažais gabalėliais.
3.
Pomidorą supjaustyti nedideliais kubeliais (naudoti tik dalį be sėklyčių). Sūrį sutarkuoti.
4.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė šoninė, įkaitinti aliejų. Dėti vištienos file gabalėlius ir kepti po 2-3 minutes iš abiejų pusių iki vištiena bus gražiai apskrudusi ir beveik iškepusi.
5.
Ant kiekvieno vištienos kepsnelio viršaus užberti truputį raudonėlio, dėti pomidorų gabalėlių ir pomidorų padažo. Pabarstyti šonine bei sūriu.
6.
Keptuvę uždengti dangčiu, sumažinti kaitrą iki minimalios ir pakaitinti dar 3-4 minutes iki sūris ištirps.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jurga
2020-03-02 19:18
Labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital