Vištienos vyniotinis su razinomis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Vištienos vyniotinis su razinomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 viščiukai broileriai
1 morka
1 kiaušinis
prieskoniai vištienai
kmynų
druskos
1/2 stiklinės razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Abiejų viščiukų mėsą nuimti nuo kaulų. Vieno viščiuko mėsą sumalti. Kitą lengvai išmušti. Visą paruoštą mėsą pabarstyti prieskoniais, druska ir pamarinuoti 6-10 val. Maltą mėsą sumaišyti su kiaušiniu, razinomis ir kubeliais pjaustyta morka. Nemaltą mėsos gabalą ištiesti ant celofano gabalo, prieš dedant mėsą, celofaną pabarstyti kmynais. Ant viršaus sudėti maltą mėsą ir suvynioti vyniotinį. Vyniotinį įvynioti į dar vieną celofano gabalą arba į skepetą ir surišti špagatu. Į skardą įdėti vyniotinį, apšlakstyti vandeniu. Kepti maždaug 1 val. 180°C temperatūroje. Iškeptą atvėsinti ir paslėgus laikyti 10-12 val.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital