Vištienos sparneliai su BBQ padažu

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vištienos sparneliai su BBQ padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
20 vištos sparnelių
2 valgomi šaukštai aliejaus (NE alyvuogių!)
1 nedidelis svogūnas
2 skiltelės česnako
1 valgomas šaukštas maltos paprikos
1 arbatinis šaukštelis malto kumino
1 arbatinis šaukštelis maltos kalendros
1 stiklinė kečupo (Heinz arba kitokio)
5 valgomi šaukštai melasos
2 valgomi šaukštai Vorčesterio padažo
2 valgomi šaukštai baltojo vyno acto
1 valgomas šaukštas garstyčių
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
BBQ padažui: puode arba gilioje keptuvėje and vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, dėti smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinti porą minučių, kol suminkštės. Į puodą su svogūnais sudėti smulkintą česnaką, papriką, kalendrą ir kuminą, viską gerai sumaišyti ir dar pakepinti apie minutę. Sudėti likusius ingredientus: kečupą, melasą, actą, Vorčesterio padažą, garstyčias, druską ir pipirus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti porą minučių. Nukelti nuo ugnies ir leisti padažui atvėsti iki kambario temperatūros. Sparneliams nukarpyti smailius galiukus (nes jie kepami vistiek sudegs); Dideliame dubenyje sumaišyti sparnelius ir 1.5 stiklinės padažo. Kepti ant grilio, arba orkaitėje. Ant grilio: karštas anglis sustumti į vieną grilio pusę, paliekant kitą pusę tuščią ir daug vėsesnę. Sparnelius dėti ant grotelių virš karštų anglių ir leisti vienai pusei gražiai apskrusti, apversti, apskrudinti kitą pusę, perkelti sparnelius į vėsesnę grilio pusę, grilį uždengti ir kepti apie 25-30 minučių, kol sparneliai iškeps. Orkaitėje: orkaitę įkaitinti iki 200 C (400 F). Didelę kepimo skardą iškloti folija. And folijos išdėlioti sparnelius, kad jie vienas kito neliestų ir tarp sparnelių butų nedideli tarpai. Kepti apie 20 minučių, sparnelius apversti ir kepti dar 20-25 minutes, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Aušra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rugile
2011-07-01 18:54
labaiskanu.. niam niam niam.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital