Užpilame šaltu vandeniu želatiną ir pastatome, kad išbrinktų. Želatinos dėjau apie porą šaukštų, gal net mažiau. Supjaustome virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės). Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių. Sudedame pjaustytas morkas ir česnakus. Pakaitiname želatiną iki tol, kol ištirpsta - neužviriname. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
Tai ne šaltiena, tai vištiena drebučiuose
ATSAKYTI
Julija
2020-01-27 21:28
Tie du saukstai zelatinos kokiam skyscio kiekiui?
ATSAKYTI
Sandra
2017-12-22 11:42
Iš kokio čia sultinio išimti tą vištą?
ATSAKYTI
Ligita
2017-12-22 13:58
Kaip nurodyta recepte - tiesiog vanduo, likęs nuo vištos virimo. T.y. reikėtų žalią vištą užpilti vandenių, išvirti, o tada atlikusį sultinį (t.y. vandenį nuo vištos virimo) naudoti recepui :)
ATSAKYTI
Viktorija
2017-12-30 22:21
Neaiskiai parasyta kaip cia gaminti...
ATSAKYTI
Gina
2018-05-24 15:32
Aiskiai labai viskas,tik i sultini ataususi ar karsta pilti istirpinta ir pakaitinta zelatina neparasyta.
ATSAKYTI