Orkaitėje troškinti vištienos kotletai be miltų

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Orkaitėje troškinti vištienos kotletai be miltų
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visai paprastas patiekalas tiems, kas nenori ilgai suktis prie puodų. Keliolika minučių pasiruošimo, dedame į įkaitintą orkaitę ir viskas, tereikia palaukti, kol iškeps. Visai paprastas patiekalas tiems, kas nenori ilgai suktis prie puodų. Keliolika minučių pasiruošimo, dedame į įkaitintą orkaitę ir viskas, tereikia palaukti, kol iškeps. Beje, šis receptai puikiai tiks tuomet, kai turite virtų ryžių likučių. (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų vištienos faršo (geriau kumpelių mėsos)
250 gramų ryžių (lipniau virtų)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/4 šaukštelio druskos
Padažui:
400 gramų konservuotų pomidorų (be odelių, geriau be priedų)
1 šaukštelis vorčesterio padažo
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio (ar kitų mėgstamų prieskonių)
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Prieš tai jų neperplaukite, kad būtų lipnesni. Palikti atvėsti.
2.
Svogūną sutarkuoti ar supjaustyti kuo smulkesniais kubeliais. Morką smulkiai sutarkuoti.
3.
Svogūną ir morką dėti faršą, dėti virtus ryžius, įspausti česnaką, pagardinti prieskoniais. Faršą išminkyti. Formuoti kotletus, dėti į gilesnę kepimo formą, paliekant nedidelius tarpelius. Jei masė būtų pernelyg skysta (taip gali nutikti, jei skystokas faršas), galite dėti šiek tiek daugiau ryžių. Jei masė pernelyg sausa, galima į masę įmušti kiaušinį.
4.
Jei pomidorai nesmulkinti, juos sutrinkite (galima tiesiog šakute ar elektriniu trintuvu). Pagardinkite Vorčesterio padažu, paprika, raudonėliu. Padažu aplieti kiekvieną kotletą, likusį supilti į skardą.
5.
Dėti kepti į iki 190 C laipsnių įkaitintą orkaitę apie 40 minučių. Kepimo eigoje kotletus kelis kartus palaistykite padažu iš skardos. Patiekiant galima pabarstyti smulkintais žalumynais.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital