Avokadų gvakamolė

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Avokadų gvakamolė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nuostabusis avokadų padažas "Gvakamolė" ypač mėgstamas Meksikos, tex mex virtuvėse. Jo ištakos slypi senovės actekų ruošiamame maiste. Tradiciškai tai puikus pagardas Nuostabusis avokadų padažas "Gvakamolė" ypač mėgstamas Meksikos, tex mex virtuvėse. Jo ištakos slypi senovės actekų ruošiamame maiste. Tradiciškai tai puikus pagardas prie takų, buritų, kukurūzų traškučių. Bet labai skanu ir pagardinti salotas ar tiekti prie vištienos. (...daugiau) Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai avokadų (prinokusių, minkštų, didesnių)
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio)
1 vienetas aitriosios paprikos
1 vienetas pomidorų (nebūtina)
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 saujelė kalendros
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokadus perpjauti išilgai pusiau, išimti kaulus ir išskobti minkštimą.
2.
Avokadą sutrinti šakute. Jeigu turite, galima trinti ir rankinėje grūstuvėje, piestele.
3.
Pomidorą supjaustyti smulkiais kubeliais. Jeigu norite, pomidorą prieš tai galima nulupti.
4.
Svogūną ir kalendrą kuo smulkiau sukapoti. Papriką - siaurais griežinėliais (jei norite švelniau - galima išimti sėklytes).
5.
Smulkintas daržoves ir žalumynys išmaišyti su avokadu. Pagardinti druska ir žaliosios citrinos sultimis.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital