Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Vištienos krūtinėlė, troškinta  su pomidorų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vištienos krūtinėlių
1 didelio svogūno
1 didelės morkos
100 g sviesto
0,5 stiklinės pomidorų padažo
0,5 pakelio prieskonių: Pesto su pomidorais ir baziliku
1 stiklinės vištienos sultinio
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite ištirpintame svieste (50 g), truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, užberkite Pesto prieskonių, supilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
jai
2011-09-21 14:10
ooo tai receptas nejuokinkit ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital