Vištienos kepenėlių paštetas su šaltalankių drebučiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos kepenėlių paštetas su šaltalankių drebučiais
Vištienos kepenėlių paštetas su šaltalankių drebučiais
Vištienos kepenėlių paštetas su šaltalankių drebučiais
Vištienos kepenėlių paštetas su šaltalankių drebučiais
Autorius apie receptą: Paštetas patiks visiems, kas mėgsta netradicinius ir įdomesnius skonius. Saldžiarūgštė šaltalankių želė puikiai dera prie pašteto ir yra labai viliojanti savo nuostabia Paštetas patiks visiems, kas mėgsta netradicinius ir įdomesnius skonius. Saldžiarūgštė šaltalankių želė puikiai dera prie pašteto ir yra labai viliojanti savo nuostabia spalva. Tikrai verta išbandyti. Šaltalankiai ne tik patrauklūs akiai savo spalva, bet ir tikra vitaminų bomba. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištų kepenėlių
2 vienetai šalotinių svogūnų
100 gramų sviesto (minkšto)
50 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų brendžio
2 skiltelės česnako
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek malto muskato
pagal skonį druskos
Kepimui:
50 gramų sviesto
Želė sluoksniui:
150 mililitrų šaltalankio (sulčių 100 proc.)
350 mililitrų vandens (virinto)
1.5 šaukštelio želatinos
pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nulupame ir supjaustome smulkiau svogūnus.
2.
Keptuvėje išlydome 50 g sviesto ir kepiname svogūnus, kol suminkštės. Sudedame kepenėles ir kepiname kelias minutes, kol viršus pakeis spalvą, bet vidus dar bus rausvas. Beriame druskos, pipirų, muskato. Pilame grietinėlę ir brendį. Kaitiname 5 min.
3.
Kepenėles su visu padažu sutriname trintuvu. Po truputį įdedame minkštą sviestą. Masę gerai sutriname ir sudedame į indelius. Dedame į šaldytuvą stingti.
4.
Želės sluoksniui želatiną užpilkite 250 ml vandens ir palikti 15 min brinkti. Ant mažos kaitros (ar garų vonelėje) ištirpinti išbrinkusią želatiną. Atsargiai, kad neužvirtų! Palikti, kol šiek tiek atvės.
5.
Šaltalankių sultis atskieskite likusiu vandeniu, įberkite kelis šaukštus cukraus, išmaišykite, kol cukrus ištirps. Supilkite atvėsusią želatiną. Paruoštą želė užpilkite ant pašteto ir padėkite stingti. Drebučių skonis turėtų būti saldžiarūgštis.
6.
Prieš vartojimą palaikykite kambario temperatūroje. Tiekite su prancūzišku batonu arba duonele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital