Veršienos troškinys su daržovėmis ir grybais

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Veršienos troškinys su daržovėmis ir grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g veršienos
4 bulvės
3 morkos
2 pomidorai
3 svogūnai
50 g. grybų
2 v. š. miltų
0,5 stiklinės sultinio
0,3 stiklinės vandens
3 lauro lapeliai
druska
malti juodieji pipirai
veršienos prieskoniai
5 v. š. aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną supjaustykite didesniais kubeliais, pasūdykite, pabarstykite pipirais, veršienos prieskoniais ir kepkite keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus, kol mėsa gražiai apskrus. Nuskustas bulves ir nuvalytus grybus supjaustykite mažais kubeliais, morkas ir svogūnus griežinėliais ir viską apkepinkite atskiroje keptuvėje su 3 šaukštais aliejaus. Tuomet apkeptą mėsą ir daržoves su grybais sudėkite į gilų troškinimo indą, užpilkite sultiniu, sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus, lauro lapelius, dar, jei norite, įdėkite prieskonių ir troškinkite uždengus apie 25 min. Trečdalyje stiklinės vandens išmaišykite 2 šaukštus miltų, supilkite į troškinį, išmaišykite ir dar patroškinkite apie 10 min. Troškinys paruoštas. Skanaus!
AUTORIUS: Asta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Vi
2018-03-15 14:25
Super ir be grybų! Labai patiko! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital