Veganiška Panakota su kokosų pienu ir uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Veganiška Panakota su kokosų pienu ir uogomis
Veganiška Panakota su kokosų pienu ir uogomis
Veganiška Panakota su kokosų pienu ir uogomis
Veganiška Panakota su kokosų pienu ir uogomis
Veganiška Panakota su kokosų pienu ir uogomis
Veganiška Panakota su kokosų pienu ir uogomis
Veganiška Panakota su kokosų pienu ir uogomis
Autorius apie receptą: Skanutėlis desertas, pagamintas iš augalinės kilmės produktų. Siūlome pasigaminti daugiau - juk taip gera smaguriauti maistingiau. Skanutėlis desertas, pagamintas iš augalinės kilmės produktų. Siūlome pasigaminti daugiau - juk taip gera smaguriauti maistingiau. Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 sluoksnis:
400 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
2 šaukštai sirupo (kokosų, klevų arba agavų)
6 gramai agar agaro
2 sluoksnis:
160 gramų uogų (naudojome šaldytas)
30 mililitrų vandens
2 šaukštai sirupo (kokosų, klevų arba agavų)
4 gramai agar agaro
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jeigu uogas naudojate šaldytas, jas atitirpinkite palaikę kambario temperatūroje.
2.
Pasiruošiame pirmąjį deserto sluoksnį. Tam pirmiausia kokosų pieną išmaišome su 2 šaukštais kokosų sirupo.
3.
Nedideliame prikaistuvyje užkaičiame pusę kokosų pieno (200ml) ir suberiame agar agarą.
4.
Nuolat maišydami kaitiname ant nedidelės kaitros, kol agar agaras visiškai ištirps (man užtruko apie 5-6 minutes).
5.
Išjungiame kaitrą ir supilame likusį kokosų pieną. Išmaišome, o tada išpilstome gautą mišinį į paruoštus indelius.
6.
Palaukiame, kol atvės iki kambario temperatūros ir sudedame indelius į šaldytuvą stingti.
7.
Uogų sluoksniui pirmiausia uogas sutriname šakute.
8.
Nedideliame prikaistuvyje pakaitiname vandenį su agar agaru. Nuolat maišykite, kol ištirps. Įmaišome sutrintas uogas, pilame sirupą ir išmaišome.
9.
Uogų tyrę atsargiai užilame ant apstingusio kokosų kremo.
10.
Dedame į šaldytuvą bent 2 valandoms, kad desertas visiškai sustingtų.
11.
Patiekiant galima papuošti šviežiomis uogomis, kokosų drožlėmis, mėtos lapeliais ar valgomomis gėlėmis.
Patarimai:
Avietes galite keisti braškėmis, vyšniomis, mėlynėmis ar kitomis uogomis.
Kokosų pienas turi natūralaus saldumo, tad jeigu norite dar sveikiau, kokosinio sluoksnio galite nesaldinti visai.
Vietoje uogų sluoksnio galima naudoti mėgiamą uogienę.
Jeigu aviečių sluoksnyje sumažinsite saldiklio, išryškės maloni aviečių rūgštelė.
RECEPTO DRAUGAS: Domoletti
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital