1.
Į dubenį pilti sviestą, berti cukrų, cinamoną, pilti brendį ir išmaišyti. Tuomet dėti varškė, išmaišyti. Suberti miltus ir kepimo miltelius, dar kartą gerai išmaišyti.
2.
Paruoštą tešlą iškočioti, išspausti apskritimus.
3.
Ant apskritimo kraštelio dėti antrą apskritimą, ant antro apskritimo kraštelio dėti trečią apskritimą. Tuomet susukti ir perpjauti per pusę, tokiu būdu pavyks padaryti dvi gėlytes.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius, kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių, jei sausainiai didesni, keps šiek tiek ilgiau. Atidėti atvėsti.
5.
Į dubenį dėti šokoladą, įpilti pieno ir ištirpinti garų vonelėje.
6.
Ištirpintu šokoladu aptepti sausainius ir palaukti iki kol sustings.