Varškės pyragas su avietėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Varškės pyragas su avietėmis
Varškės pyragas su avietėmis
Varškės pyragas su avietėmis
Varškės pyragas su avietėmis
Varškės pyragas su avietėmis
Varškės pyragas su avietėmis
Varškės pyragas su avietėmis
Varškės pyragas su avietėmis
Varškės pyragas su avietėmis
Autorius apie receptą: Šiais metais pastebėjau, kad kai „pagaunu“ bangą, gaminu su tuo ingredientu, kelis patiekalus iš eilės. Buvo rabarbarai, braškės, mėtos, cukinija, na o dabar atėjo Šiais metais pastebėjau, kad kai „pagaunu“ bangą, gaminu su tuo ingredientu, kelis patiekalus iš eilės. Buvo rabarbarai, braškės, mėtos, cukinija, na o dabar atėjo avietėms eilė. Ar tai sezoniškumas? Gal ir taip. Taip nepastebimai gaminu iš to ir su tuo, ką randu savo darže, sode. Šį kartą noriu Jus pavaišinti pyragu su varške ir avietėmis. Kepimo formą naudojau 22 cm skersmens. Užtruksite: gaminant apie 20 min, kepant 30 min. Šaltinis "Skanus gyvenimas". (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
200 gramų miltų
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų varškės
100 gramų cukraus
100 gramų grietinės
1 vienetas citrinų
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį vanilinio cukraus
Papuošimui:
4 vienetai mėtų (lapelių)
1 sauja aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Sutarkuojame sviestą per burokinę tarką, vis padažant į miltų mišinį. Patriname tarp pirštų, kad pavyktų birūs trupiniai.
2.
Suberiame cukrų, įmušame kiaušinį ir užminkome minkštą tešlą. Dedame į šaldymo kamerą 30 min.
3.
Įdarui varškę, cukrų, kiaušinį, grietinę, viską gerai išplakame. Pagardiname vanile, įtarkuojame citrinos žievelę, įspaudžiame sultis.
4.
Formos dugną išklojame tešla, padarom bortelius, ir supilame įdarą. Kepame 30 minučių iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Atvėsiname ir puošiame uogomis ir mėtos lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital