Varškės ir kondensuoto pieno spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės ir kondensuoto pieno spurgos
Varškės ir kondensuoto pieno spurgos
Varškės ir kondensuoto pieno spurgos
Varškės ir kondensuoto pieno spurgos
Autorius apie receptą: Nesudėtinga paruošti, o nuo stalo dingsta akimirksniu. Nesudėtinga paruošti, o nuo stalo dingsta akimirksniu. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
360 gramų varškės
220 gramų kondensuoto pieno, saldinto
2 vienetai kiaušinių
70 gramų sviesto (minkšto)
1 šaukštelis sodos (nubraukto)
0.5 šaukštelio druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Papildomai:
pagal poreikį aliejaus (rankų aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, sviestą, įmušti kiaušinius ir ištrinti iki vientisos masės, tuomet suberti sodą, druską, supilti kondensuotą pieną, po truputį berti miltus ir maišyti. Tešla turi būti tokia, kad būtų galima rankomis formuoti rutuliukus.
2.
Į puodą įpilti aliejaus, įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros.
3.
Rankas ištepti aliejumi, imti nedidelį gabaliuką paruoštos masės ir formuoti graikinio dydžio rutuliukus, dėti į puodą su aliejumi ir kepti iki kol gražiau parus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital