Vafliniai blyneliai

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Vafliniai blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
keturkampių vaflių lakštų
2 kiaušinių
3 šaukštų cukraus
1 pakelio varškės
4 šaukštų manų
4 šaukštų pieno
džiūvėsėlių apvoliojimui
aliejaus kepimui
cukraus pudros
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Manus užpilti pakaitintu pienu, palaukti kelias minutes, sumaišyti su 1 kiaušiniu, cukrumi ir varške. Gautą masė tepti ant lakštų. Palaukti, kol lakštai nuo masės ims minkštėti, tuomet kiekvieną suteptą lakštą lenkti pusiau, pjaustyti norimo dydžio keturkampiukais, pamirkyti kiaušinio plakinyje, pavolioti džiūvėsiuose ir kepti aliejuje. Apibarstyti cukraus pudra su cinamonu.
Vaflius galima įdaryti ir obuolių uogiene. Skanaus!
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital