Užtepėlė su menkių kepenėlėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Užtepėlė su menkių kepenėlėmis
Užtepėlė su menkių kepenėlėmis
Užtepėlė su menkių kepenėlėmis
Autorius apie receptą: Dalinuosi užkandžiu, kuris man labai patiko. Ruošiau pusryčiams kaip sumuštinius, bet žinoma tai puikiausiai tinka ir užkandžių stalui. Dalinuosi užkandžiu, kuris man labai patiko. Ruošiau pusryčiams kaip sumuštinius, bet žinoma tai puikiausiai tinka ir užkandžių stalui. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
115 gramų menkių (kepenėlių)
6 vienetai putpelės kiaušinių (virtų)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 šaukštas svogūnų laiškų (smulkintų)
1 šaukštas majonezo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Putpelių kiaušinius nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Svogūną taip pat pasmulkiname.
2.
Sudedame kepenėles, kiaušinius, svogūną, pabarstome smulkintais žalumynais, pipirais. Įmaišome majonezą.
3.
Užtepėlę tepame ant duonos riekelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital