1.
Kiaušinius trumpai išplakti su druska, įpilti ištirpintą sviestą ir išmaišyti. Suberti persijotus miltus ir maišant palaipsniui supilti šiltą pieną. Tešla turi būti skysta, kaip blynams.
2.
Silikonines keksiuku formeles sudėti į formą, supilstyti tešlą. Pilti šiek tiek daugiau nei pusę formelės ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių. Tada temperatūrą sumažinti iki 150 C laipsnių ir kepti dar 15 - 20 minučių. Kepant orkaitės nedarinėkite, tik prieš pabaigą galite pažiūrėti, ar iškepė. Pyragėliai išsipūčia, vėliau susmega, jų vidu liekas tuščias. Išėmus iš orkaitės palikti pyragėlius atvėsti, o tik tada dėti įdarą.
3.
Įdarui silkę, obuolį ir svogūną supjaustyti mažais gabalėliais. Suberti pipirus, smulkintus krapus, įdėti grietinę ir išmaišyti.