1.
Sluoksniuotą tešlą atitirpinkite. Viena tešlos lapą šiek tiek aptepkite vandeniu, ant viršaus uždėkite antrą lapą ir šiek tiek pakočiokite, kad lapai suliptų.
2.
Lapus supjaustykite stačiakampiais, kokio dydžio norėsite, kad būtų jūsų krepšeliai. Maždaug 1 cm nuo krašto, vidinėje pusėje, peiliu įpjaukite išilgai palei kraštą, maždaug per 1 - 1,5 lapo sluoksnį, neįpjaukite iki galo! Tuomet vidinį įpjautą stačiakampį pabadykite šakute, jog kepant nesipūstų. Tą pątį padarykite su kitais dviem lapais.
3.
Visus krepšelius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 minučių, kol krepšeliai pakils ir paruduos.
4.
Krepšelius ištraukite iš orkaitės, palikite kelias minutes atvėsti, tuomet šaukštu įspauskite krepšelio viduriuką žemyn, jog atsirastų erdvės įdarui.
5.
Įdarui burokėlius smulkiai sutarkuokite, nusunkite susidariusį skystį, dėkite smulkiai kapotą svogūną, prieskonių, aliejaus ir citrinos sulčių. Išmaišykite ir dėkite įdarą į krepšelius.
6.
Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir dėkite po gabalėlį ant kiekvieno krepšelio viršaus. Kiekvieną krepšelį papuoškite krapo šakele. Skanaus!