Autorius apie receptą:
Vėlyviems savaitgalio pusryčiams, kaip ir dažniausiai mergaitės užsiprašo blynų. Man patinka savaitgaliai, kai galiu ramiai gurkšnoti kavą, žiūrėti kulinarines laidas
Vėlyviems savaitgalio pusryčiams, kaip ir dažniausiai mergaitės užsiprašo blynų. Man patinka savaitgaliai, kai galiu ramiai gurkšnoti kavą, žiūrėti kulinarines laidas ir sukiotis virtuvėje. Beje šie blynai ir yra iš vienos mano matytų laidų, kuriuos kepė Eglė iš Mano.vaikas.valgo.viska .
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
160 gramų
kefyro
90 vienetų
kvietinių miltų
1 vienetas
kiaušinių
0.5 šaukštelio
sodos
Kepimui:
1 šlakelis
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į kefyrą suberiame sodą ir išmaišome (taip sodą nugesinsime ir nesijaus jos skonio). Įmušame kiaušinį. Įsijojame miltus. Gerai išmaišome.
2.
Kepame įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol blynai apskrus ir išsipūs.